(+30) 6982 052 284 info@kiriafinis.com

 Oι  online συνεδρίες αποτελούν έναν πολύ χρήσιμο τρόπο για τη λήψη ψυχολογικής στήριξης!

Αδιαμφισβήτητα η πρόσωπο με πρόσωπο θεραπεία δεν μπορεί να υποκατασταθεί, ωστόσο οι online ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες  έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικές και χρήσιμες, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις εκείνες όπου η δια ζώσης θεραπεία δεν είναι εφικτή. 

 

Γιατί να επιλέξω την online ψυχοθεραπεία;

  • Εύκολη πρόσβαση: Μπορείτε να κάνετε ψυχοθεραπεία, Από όπου κι αν βρίσκεστε, στην Ελλάδα κι ολόκληρο τον κόσμο, στην γλώσσα που εσείς θα επιλέξετε.
  • Εύκολη διασύνδεση: Από τον υπολογιστή ή ακόμη και το κινητό σας, μέσω zoom/skype/messeger/viber.
  • 100% Απόρρητο: Οι συνεδρίες μας βασίζονται στην αρχή της εμπιστευτικότητας (ιατρικό απόρρητο), όπως ακριβώς και μία συνάντηση στο γραφείο μας.
  • Oικονομικός τρόπος: Κάνετε οικονομία στις μετακινήσεις σας, γλιτώνοντας βενζίνη ή τα ΜΜΜ
  • Ευκολία απόφασης: Είναι πιο εύκολο να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία, καθώς δεν έχετε κανένα “φυσικό εμπόδιο”, όπως την απόσταση, τον καιρό, το κοινωνικό άγχος ή ακόμη και το δύσκολο πάρκινγκ να μπαίνει ανάμεσα σε εσάς και την καλή ψυχική σας κατάσταση.

 

Από τις συνεδρίες εξ αποστάσεως μπορούν να ωφεληθούν:

Άτομα που μόλις μετακόμισαν

Αν ήδη κάποιος βρίσκεται σε θεραπεία και μετακομίσει σε άλλη περιοχή, όμως δεν επιθυμεί να διακόψει τη θεραπευτική σχέση με τον ψυχολόγο του.

 

Άτομα τα οποία διαβιούν σε ξένη χώρα

Άτομα που αν και μένουν σε ξένη χώρα επιθυμούν οι συνεδρίες να πραγματοποιούνται στη μητρική τους γλώσσα.

 

Άτομα που δυσκολεύονται να μετακινηθούν

Μια πραγματικά σημαντική εναλλακτική επιλογή για άτομα τα οποία εξαιτίας κάποιου προβλήματος υγείας (αναπηρία) δυσκολεύονται να μετακινηθούν.

 

Άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε Ειδικούς Ψυχικής Υγείας

Είτε επειδή στην περιοχή που διαμένουν η επιλογή σε ειδικούς ψυχικής υγείας είναι περιορισμένη είτε διότι υπάρχει φόβος στιγματισμού από την τοπική (κλειστή) κοινωνία.

 

Άτομα που διστάζουν να κάνουν το πρώτο βήμα

Σίγουρα είναι πιο εύκολο να ξεκινήσετε την πρώτη σας συνεδρία μέσω του διαδικτύου, αν σας προβληματίζει η πρώτη επαφή. Θα έχετε κάνει την αρχή για ένα ταξίδι που θα σας αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τη ζωή!

 

 

Η διαδικασία: Online συνεδρία με Ψυχολόγο

Αρχικά θα χρειαστεί να γίνει μια πρώτη επικοινωνία, η οποία μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά στο 6982 052 284 είτε μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας. Γνωριζόμαστε, μου δίνετε τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το θέμα που σας απασχολεί και προγραμματίζεται η πρώτη δωρεάν διαδικτυακή συνεδρία. Επίσης δίνονται πληροφορίες για το κόστος και τον τρόπο πληρωμής των συνεδριών και η συχνότητα διαμορφώνεται ανάλογα με το αίτημα του θεραπευόμενου. Η πρώτη μας συνεδρία είναι συνήθως αναγνωριστική.

 

Στην πρώτη συνεδρία ο/η θεραπευόμενος καλείται να μιλήσει για όσα τον/την απασχολούν, με χαλαρό και αβίαστο τρόπο. Βασική προϋπόθεση είναι ο/η θεραπευόμενος/η να έχει την θέληση να μιλήσει και να ανοιχτεί. Ο ψυχοθεραπευτής θα βοηθήσει στο να διατυπωθούν τα ζητήματα που απασχολούν τον/την θεραπευόμενο/η  με τον πιο αληθινό τρόπο, πραγματοποιώντας ερωτήσεις και λέγοντας τι έχει ο ίδιος καταλάβει από αυτά που ακούει, διευκρινίζοντας δηλαδή και ενίοτε παροτρύνοντας τον/την θεραπευόμενο/η να εμβαθύνει περισσότερο ή λιγότερο. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας, ο ψυχοθεραπευτής θα πάρει το ιστορικό, όσον αφορά στις εμπειρείες, στην σωματική και την ψυχική υγεία του θεραπευόμενου, καθώς και τις σχέσεις, την οικογένεια του, τις πιθανές σπουδές και τη δουλειά του. Ψυχολόγος online από το σπίτι σας, τώρα γίνεται, κλείστε την πρώτη σας δωρεάν online συνεδρία.

___________________

Ζητήστε βοήθεια για ό,τι σας προβληματίζει…

Επικοινωνήστε μαζί μου στο 6982 052 284 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

ψυχολογος-θεσσαλονικη